Vores personale
på klinikken

Tandlægerne Kanalens Kvarter tilbyder dig en rolig, afslappet og humoristisk atmosfære, hvor vi samarbejder tæt og opdaterer os med efteruddannelse og ny teknologi.

Dette sikrer effektiv patientbehandling og en behagelig oplevelse. Specielt hvis du ikke bryder dig om tandlægebesøg, og lider af tandlægeskræk. Her går vi målrettet ind og sørger for at behandlingen er så skånsom, informerende og behagelig som muligt.

Charlotte Lyngby
Tandlæge

Christina Petersen
Tandlæge

Maja Hakalo
Tandlæge

Mads Nikolaj Krabbe
Ejer / Tandlæge

Hans Alfred Beck Juel Jensen
Ejer / Tandlæge

Hojka Kuralt
Tandlæge

Sonbol Fatime
Tandlæge

Sonja Novovic
Klinikchef

Birgitte Liis
Tandplejer

Nassira Barghadouch
Tandplejer

Maja Clemmensen
Tandplejer

Nasteho Diriye
Tandplejer

Houda Harafa
Tandplejer

Jette Nordal Søllested
Receptionist

Oksana Derej
Klinikassistent

Rikke With
Klinikassistent

Merete Wahl
Klinikassistent

Daniella Malene Nielsen
Klinikassistent

Melissa Gevergiz
Klinikassistent

Dianna Melby Roldhave
Klinikassistent & Receptionist

Tom
Assistent

Zahra Ebrahimi
Tandplejer

1_B

Mads Nikolaj Krabbe

Ejer / Tandlæge

Mads Krabbe er født i 1975 og blev student i 1995. Han har været tandlæge på klinikken på Frederiksberg siden 2003, og han blev medejer i 2007. Mads fokuserer primært på kirurgi og rekonstruktive behandlinger (såsom kroner og broer).

Udover at have afholdt kurser og holdt foredrag inden for implantatbehandlinger, er Mads meget aktiv inden for efteruddannelse. Mads er bl.a. igang med at blive certificeret hos den europæiske implantatorganisation EAO.

Mads er medlem af:
DSOI – Dansk Selskab for Oral Implantologi
ITI – International Team for Implantology
EAO – European Association for Ossointegration
Dansk Tandlægeforening

Nørreport Tandlægerne, Smil - det er en gave

Hans Alfred Beck Juel Jensen

Ejer / Tandlæge

Hans blev født i 1974. Han har to børn fra henholdsvis 2009 og 2012. Hans blev færdiguddannet som tandlæge i 2003 sammen med Mads Krabbe og Bjørn Besserman-Svendsen

Inden Hans blev medejer af Falkoner Tandlægerne har han arbejdet hos bl.a. Tandlæge Flemming Brandt, Nyborg og Nicolai Yde, Kgs. Nytorv.

Udover at have afholdt kurser i plast i Norge, Danmark og Island er Hans specialiseret i større kosmetiske behandlinger inkluderende Invisalign systemet.
Hans isætter desuden Straumann og Bicon implantater.

Hans er meget kursusaktiv i bl.a. Boston, Oslo, Dubai og har fulgt internationale foredragsholdere som Frank Spear, Dawson og John Kanca.

Hans er medlem af:
DSOI – Dansk Selskab for Oral Implantologi
Dansk Tandlægeforening
PTO – Praktiserende Tandlægers Organisation

Af fritidsaktiviteter kan nævnes bl.a. løbetræning, svømning og mountainbike.

5_B

Sonja Novovic

Klinikchef

Sonja K. Novovic blev født i 1975. Hun er oprindeligt fra Montenegro, et lille, men smukt land på Balkan. Sonja har været i Danmark siden 1995.

Sonja har været ansat på klinikken siden 2009 og blev uddannet som klinikassistent på klinikken.

I dag er Sonja klinikchef, som betyder at Sonja ikke ses så meget ved stolene men det er Sonja som koordiner klinikkensdrift så vores patienter bliver serviceret på bedste vis og vores personale kan have det gode flow i sit arbejde på klinikken!

Sonja er meget glad for sit arbejde og sætter en ære i at udføre arbejdet ordentligt og samvittighedsfuldt.

Charlotte-B_Kanalens-Kvarter_Square

Charlotte Lyngby

Tandlæge

Charlotte blev tandlæge i 1992, og har været her på klinikken i Albertslund siden 2007. Hun har gennem alle årene elsket sit job, hvor patientkontakten har været meget givende, og er medvirkende til, at hun går glad på arbejde hver dag.

Charlotte sætter en ære i at opretholde et højt fagligt niveau, som hun til stadighed udvikler ved at være meget kursusaktiv, så hun altid er på højde med den nyeste forskning og udvikling indenfor faget. Et andet redskab til et højt fagligt niveau er, at klinikken i Albertslund nu er i et klinikfællesskab med to andre tandklinikker under samme ejere, hvor der er faglig sparring og udveksling af Best Practice, klinikkerne imellem.

Foruden stillingen på klinikken i Albertslund, er hun leder af Københavns Tandlægeforenings tandlægevagt på Oslo plads, som er en slags tandskadestue. Her har hun gennem årene udviklet sig til at være hurtig til at stille diagnose, og til at give effektiv smertelindring.

Endelig, siden 2020 Charlotte været beskikket som tandlæge i disciplinærnævnet, der er en landsdækkende instans under Styrelsen for patientklager, som vurderer, om der skal gives kritik af andre tandlægers arbejde.

Birgitte-B_Kanalens-Kvarter_Square

Birgitte Liis

Tandplejer

Birgitte har været på klinikken siden 1990. Hun lægger stor vægt på et godt samarbejde med partienten og det er vigtigt for hende, at partienten forlader klinikken tilfreds, med følelsen af høj faglighed samt en omsorgsfuld og tryg behandling.

Hun holder sig ajour og udvikler sig fagligt, ved dagligt samarbejde og sparring med tandlæger og ved at deltage i kurser.

Jette-B_Kanalens-Kvarter_Square

Jette Nordal Søllested

Receptionist

Jette har været ansat i Albertslund siden 2000. 🙂

Kristina-B_Kanalens-Kvarter_Square

Kristina Børner Andersen

Klinikassistent

Kristina blev udlært som klinikassistent i 1995. 🙂

Louise-B_Kanalens-Kvarter_Square

Louise Næsager Linden

Klinikassistent

Louise har orden i sagerne og kan bedst lide når der er styr på hverdagens gøremål på klinikken. Du vil oftest møde hende i receptionen med et smil på læben, hvor hun tager i mod patienter og hjælper sine kollegaer.

Louise bor privat sammen med sin mand og deres to drenge som elsker fodbold.

Christina-B_Kanalens-Kvarter_Square

Christina Petersen

Tandlæge

Christina Petersen er født 1969, gift og har 2 voksne sønner. Hun er uddannet som tandlæge fra Københavns tandlægeskole i 1994. Christina var medejer af Tandlægerne Kanalens Kvarter fra 2003 til 2023, og er nu meget glad for at arbejde hos tandlægerne Hans Juel og Mads Krabbe, som har overtaget klinikken. Før hun kom til klinikken i Albertslund, var hun hos tandlægerne Kleist og Poulsen i Roskilde.

Christina er empatisk og omsorgsfuld, med fuld fokus på en sund mund hos patienterne. De mange års erfaring suppleres løbende med efteruddannelse.

Christina er medlem af Dansk Tandlægeforening.

Merete-B_Kanalens-Kvarter_Square

Merete Wahl

Klinikassistent

Merete har været udlært som klinikassistent siden 2006. Hun har arbejdet her på klinikken siden januar 2021.

Rikke-B_Kanalens-Kvarter_Square

Rikke With

Klinikassistent

Rikke og har været ansat her på klinikken i 30 år. I sin fritid dyrker hun meget styrketræning.

Nassira-B_Kanalens-Kvarter_Square

Nassira Barghadouch

Tandplejer

Nassira er uddannet Autoriseret Tandplejer fra Københavns Universitet 2000. Hun er gift og har to børn, og hun har været ansat på klinikken siden 1/4-2000. Nassira udfører undersøgelser, mindre plastfyldninger, tandblegning, forebyggende tandpleje og er specialist i parodontitis behandlinger.

Nassira har en faglig nysgerrighed for altid at holde sig opdateret på fagets udvikling. Derudover har Nassira et stort fokus på sundhedsfremmende tiltag og fokus på patienter med tandlægeangst og forebyggelse og Nassira er ansvarlig tandplejer på klinikken.

Nassira går meget op i, at patienterne går fra klinikken oplyste og grundigt behandlet. Nassira er meget vellidt af vores patienter.

MajaHakalo_Tandlæge_FalkonerTandlægerne_MitWerk_Square

Maja Hakalo

Tandlæge

Maja, som oprindeligt er fra Slovenien, blev færdiguddannet som tandlæge i 2020. Ivrig efter at udvide sine professionelle og kulturelle horisonter, flyttede hun til Danmark i 2021. Majas arbejde præges af en venlig og personlig tilgang, hvor hun altid er klar til at besvare patienternes spørgsmål, idet hun mener, at velinformerede patienter er afgørende for en vellykket behandling.

Hun er dedikeret til kontinuerlig uddannelse både i Danmark og i udlandet, og stræber efter at levere kvalitet, grundige og behagelige behandlinger til sine patienter. Maja har en særlig interesse for plastfyldninger, æstetiske behandlinger og oral kirurgi, alt sammen med det formål ikke kun at fremme mundsundheden, men også at styrke den naturlige skønhed i hendes patienters smil. Hendes største tilfredsstillelse ligger i glade, tilfredse patienter, som har positive oplevelser og vender tilbage til fremtidige aftaler.

Oksana-B_Kanalens-Kvarter_Square

Oksana Direj

Klinikassistent

Oksana har været ansat på klinikken siden 1999 og blev uddannet som klinikassistent på klinikken. Oksana er meget glad for sit arbejde og sine dygtige kolleger.

Til dagligt assisterer Oksana, Sonbol og har et super godt samarbejde med hende. De forsøger altid at give patienterne en god oplevelse og tryghed fra start til slut.

Nasteho-B_Kanalens-Kvarter_Square

Nasteho Diriye

Tandplejer

Nasteho er uddannet tandplejer fra Københavns universitet.

Nasteho har kompetencerne til at diagnosticere, planlægge og udføre behandling samt til at arbejde med forebyggelse og sundhedsfremme.

Som person er Nasteho rolig, omsorgsfuld og smilende. Nasteho sørger altid for at der er en god kommunikation med patienten og er særlig god til at håndter patienter med tandlægeskræk.

Hojka-B_Kanalens-Kvarter_Square

Hojka Kuralt

Tandlæge

Hojka blev færdiguddannet som tandlæge i 2012 i Ljubljana, Slovenien. Hun arbejdede som almindelig tandlæge i fem år. Bagefter blev hun valgt til specialuddannelse i kariologi og endodonti.

Hun blev færdiguddannet i 2020 som specialtandlæge fra Ljubljanas Universitet, Slovenien hvor hun arbejdede indtil hun flyttede til Danmark i 2022. Under sin specialistuddannelse var hun aktivt involveret i forskning inden for det endodontiske område.

Hun har også bred erfaring med at arbejde med hoved- og halskræftpatienter og var mentor for unge tandlæger (praktikanter). Hun er gift og har et barn.

Personale

Maja Clemmensen

Tandplejer

Maja afsluttede sin uddannelse som autoriseret tandplejer i 2003 på Københavns Universitet og har siden 2011 arbejdet her på klinikken som tandplejer. Hun er født i 1979 og opvokset i Hedehusene, her bor hun med sin mand og to drenge fra 2008 og 2010.

Maja går op i forebyggende arbejde og ser dette som den allervigtigste del i det at ”gå til tandlæge”. Hun kan lide at sende sine patienter ud af døren med et flot smil og påklædt til selv at fremme god tandsundhed derhjemme. Hun gør sit for at skabe tillid og behagelig stemning, så selv dem med tandlægeskræk kan føle sig set og passet på.

Mange patienter er glade for Majas grundighed og jordnære væsen og ikke mindst de rolige hænder, der gør al arbejdet.

Diana-B_Kanalens-Kvarter_Square

Dianna Melby Roldhave

Klinikassistent & Receptionist

Dianna er vores nyeste skud på stammen, Dianna vil være at finde i receptionen på klinikken i Kanalens Kvarter i Albertslund.

Dianna er uddannet klinikassistent i 2008, og har assisteret ved alle slags behandlinger. Dianna er yderst serviceminded og ønsker at give patienter den oplevelse og behandling, som hun selv vil forvente at modtage.

Dianna er udadvendt og smilende. Dianna vurdere at det vigtigt, at man forstår hver enkelt patients og pårørendes behov og yder den bedste behandling og service over for dem.

Personale

Melissa Gevergiz

Klinikassistent

Uddannet fra Tandlægeskolen ved Århus universitet, årgang 2012.

Sonbol-B_Kanalens-Kvarter_Square

Sonbol Fatime

Tandlæge

Sonbol er uddannet tandlæge fra Iran og autoriseret i Danmark. Hun har arbejdet som tandlæge i 28 år i Iran, Australien, Afrika og Danmark.

“Jeg elsker mit job og holder mig altid opdateret”.

Nr. 11 B – Houda Harafa FalkonerTandlægerne_MitWerk22

Houda Harafa

Tandplejer

Houda er uddannet som tandplejer fra kbh universitet.

“Jeg er altid smilende og tager mig godt af dig ved eftersyn, tandrensning og parodontose behandlinger.

Jeg ønsker at vejlede dig med sundhedsfremmende og forebyggende tiltag omkring din mund/tandsundhed, og er altid klar til at svare på dine spørgsmål.”

Daniella_Kollegaer D 2

Daniella Malene Nielsen

Klinikassistent

Daniella blev uddannet klinikassistent i 2013 i på Herningsholm Erhvervsskole i Vestjylland. Efter hun færdiggjorde hendes uddannelse, flyttede hun til København.

Hun har arbejdet på 3 forskellige klinikker i København inden hun kom til Falkoner Tandlægerne d. 1/4-2020.

Til dagligt assisterer Daniella, Mads, og har ansvaret for at klinikkens kirurgiafdeling kører hos Falkoner Tandlægerne og Tandlægerne Kanalens Kvarter.

Hun forsøger altid at give patienterne en god oplevelse fra start til slut.

Tom-B_Kanalens-Kvarter_Square

Tom

Assistent

Personale

Zahra Ebrahimi

Tandplejer

Tandlægerne Kanalens Kvarter - dine tandplejere, klinikassistenter og tandlæger i Albertslund

Vi passer på dig og dine tænder

Vi ønsker at gøre dit tandlægebesøg behageligt og trygt for dig. Vi tager os altid tid til en samtale om dine tændes tilstand og sundhed.

Vi er meget opmærksomme på patienter, som lider af tandlægeskræk.

De fleste af vores patienter går igennem en større behandling med en lokalbedøvelse, som idag er næsten smertefri, med den nyeste teknologi.

Læs mere om vores behandlinger og daglige arbejde med at skabe trygge og behagelige omgivelser. Vi implementerer den nyeste teknologi og opdateres løbende med kurser.

Åbningstider:

Mandag08.00 til 17.00
Tirsdag08.00 til 17.00
Onsdag08.00 til 17.00
Torsdag08.00 til 17.00
Fredag08.00 til 15.00
Lørdag09.00 til 13.00

- Lørdagsåbent i perioder -

Telefontider:

Mandag07.45 til 17.00
Tirsdag07.45 til 17.00
Onsdag07.45 til 17.00
Torsdag07.45 til 17.00
Fredag07.45 til 14.45
Lørdag09.15 til 12.45