Fuld narkose
eller smertelindrende
behandling

Her hos Tandlægerne Kanalens Kvarter udfører vi behandlinger 
hvor fuld narkose og smertestillende behandling (Sedering) udføres.

Vi har fast tilknyttede anæstesilæger (narkoselæger) på klinikken.

Kontakt os og hør mere om muligheden for en behandling i fuld narkose eller hvis du eksempelvis ønsker en beroligende og smertestillende behandling.

Din behandling hos tandlægen kan foregå i fuld narkose eller du har mulighed for at få en smertestillende og beroligende oplevelse.

Ønsker du at være helt afslappet og rolig når du kommer til behandling hos din tandlæge, så har du mulighed for at få en tryg og grundig behandling hos os. Vi har tilknyttet en fast anæstesilæge (narkoselæge) til patienter, som ønsker behandling, enten under fuld narkose eller under beroligende og smertestillende omstændigheder.

Hvem kan tilbydes fuld narkose tandbehandling?

Fuld narkose kan tilbydes til stort set alle, der ønsker dette til deres tandbehandling.

Du kan være så nervøs for en forestående behandling at en fuld narkose er at foretrække. Vi taler altid behandlingerne grundigt igennem og taler om de steder hvor der kan være spørgsmål og bekymringer.

De fleste af vores patienter går igennem en behandling med en lokalbedøvelse, eller lattergas (smertelindrende). Dette virker ofte rigtig fint. Dog er det mest oplagt for patienter, som er særligt nervøse eller bange for tandbehandlinger at de får fuld bedøvelse. Desuden er fuld narkose og sedation også velegnet til større kirurgiske indgreb såsom implantater eller fjernelse af 
”særligt vanskelige” visdomstænder.

Smertestillende og beroligende behandling (Sedering)

Smertestillende kombineret med beroligende medicin lægges i et drop i hånden eller armen af narkoselægen.

Under sedation bliver du overvåget af narkoselægen, der er til stede under hele behandlingen. Efter din behandling vil du blive flyttet til en opvågningsplads, hvor en specialuddannet opvågningsassistent vil holde øje med dig og sikre et stille og roligt opvågningsforløb, inden du må komme hjem igen, ledsaget af din pårørende.

Sedation er et godt alternativ til dig, som ønsker at være “til stede”og ikke ønsker at være i fuldstændig dyb søvn. Eftersom du ikke er ”helt væk” som ved fuld narkose, vil påvirkningen af dig også være meget mindre bagefter. Du vil hurtig være frisk igen og ville kunne gå fra klinikken med en god, positiv følelse i kroppen.

Nogle patienter kan ikke tåle fuld narkose pga. en kronisk sygdom, og her er sedation et godt alternativ.

Tandlæger Kanalens Kvarter - Mød vores tandlæger, Tandplejere, Klinikassistenter og receptionister.

Kontakt os for at få mere information om vores behandlinger og daglige arbejde med at skabe trygge og behagelige omgivelser.

Åbningstider:

Mandag08.00 til 17.00
Tirsdag08.00 til 17.00
Onsdag08.00 til 17.00
Torsdag08.00 til 17.00
Fredag08.00 til 15.00
Lørdag09.00 til 13.00

- Lørdagsåbent i perioder -

Telefontider:

Mandag07.45 til 17.00
Tirsdag07.45 til 17.00
Onsdag07.45 til 17.00
Torsdag07.45 til 17.00
Fredag07.45 til 14.45
Lørdag09.15 til 12.45