RODBEHANDLINGER

Tandlægerne Kanalens Kvarter tilbyder rodbehandling til patienter med smerter fra tandnerven. Behovet for rodbehandling opstår ofte, når et hul i en tand (caries) når igennem tandbenet og helt ind til nerven. I den forbindelse trænger bakterier ind og giver betændelse i nerven. Smerter fra følsomme tandhalse eller revnede tænder (infraktioner) kan i nogle tilfælde kun fjernes ved, at man rodbehandler tanden. Har din tand været udsat for et slag, eller har du et dybt hul i tanden, hvor fyldningen ligger tæt på nerven, så kan der også være behov for en rodbehandling.

Tandnerven ligger inde i rodkanalen i midten af tandroden. En rodbehandling kan derfor være nødvendig for at fjerne både en levende, en betændt eller en død bakteriefyldt nerve.

Har betændelsen udviklet sig til en rodspidsbetændelse, kan tanden fortsat reddes med en rodbehandling. Prognosen er blot ikke lige så god.

Vi udfører selv rodbehandlinger på klinikken, men ved rodspidsoperationer henviser vi til landets førende klinik på området Klinik for Kirurgi og Endodonti, der ligger i Puggaardsgade lige ved Tivoli.

Hvis du ønsker at høre mere om rodbehandlinger eller rodspidsoperationer, så ring på telefon 43 64 89 80 eller skriv til os.

SKRIV TIL OS

    Tandlægerne Kanalens Kvarter

    Kanalens Kvarter 168
    2620 Albertslund
    Telefon 43 64 89 80
    mail@tandlægernekanalenskvarter.dk